Нека да не се крадем един друг!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Откраднаха ми капака от предната бронята
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениеми то ше го е напраил които има такава, броим са на пръсти !
Суперки знам 5 или 6 във Варна и поне десетина от старите - само във Владиславово сме 3
И всичко на всичко 4-5 човека пишем тук от Варна .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Бе да ви кажа и на мойта едната (не от страната на шафьоро) и пораснаха краченца още на третия месец. Па другата си беше отишла още преди да се земем с Бабата - девойката която я е карала преди мен е решила да я заобли малкичко. Добре че само бронята е пернала уекинко - даже фара си е останал здрав (може оттогава да нема габарити дебиш).
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеОсобено Супер-ките сте по-малко от нас със старите брони и фарове
Суперки знам 5 или 6 във Варна и поне десетина от старите - само във Владиславово сме 3
И всичко на всичко 4-5 човека пишем тук от Варна .
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение4-рима сме , аз ти , червената пред 9-ти блок и една от 304-ти блокНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение+ една пред 20 блок срещу Мистрала ама доста време вече седи за ремонт в един сервиз - май не могат да и намерят чаркове за матора , че и май ако не са ме излъгали е 3.0 .Last edited by life style; d.m.y г., 19:16.
Comment
-
Точно тя и май точно Q4 си е била но е преживявала трансформации на маторя . То на оня звяр къде да му намериш чаркулак .
П.С. Раздразни месега ще трябва да си намеря някаква работа при Веско с климатиците за да отида до завода за безалкохолни да я видя дали още седи там да си чака донор .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеТочно тя и май точно Q4 си е била но е преживявала трансформации на маторя . То на оня звяр къде да му намериш чаркулак .
П.С. Раздразни месега ще трябва да си намеря някаква работа при Веско с климатиците за да отида до завода за безалкохолни да я видя дали още седи там да си чака донор .
Comment
-
Първоначално публикувано от antoan Покажи съобщениеЧервената е пред 8 блок.Все още жижея тамЗнам - колко пъти ти свиркам като минавам ти са чудиш - тоя пък какво иска . Аз съм със сивата 164-ка горе от 31-ви блок
с КН регистрацията
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment